Home

Legume cu fructe neplătit A tăia calea koripallo suomen mestaruus 2018 livre Ca răspuns la Specific

Remu Raitanen on Korisliigan Vuoden pelaaja, Suomen mestari Karhu  Basketille kosolti tunnustusta
Remu Raitanen on Korisliigan Vuoden pelaaja, Suomen mestari Karhu Basketille kosolti tunnustusta

Hurjaa draamaa! Peli-Karhut teki historiaa ilman vaihtopelaajia – katso,  kuinka Suomen mestaruus ratkesi kovaan tuomioon | Urheilu | Yle
Hurjaa draamaa! Peli-Karhut teki historiaa ilman vaihtopelaajia – katso, kuinka Suomen mestaruus ratkesi kovaan tuomioon | Urheilu | Yle

Suvereeni näytös – Helsinki Seagulls on Suomen mestari!

16-vuotiaiden Suomen mestaruudet pojissa HNMKY:lle ja tytöissä Espoo Basket  Teamille
16-vuotiaiden Suomen mestaruudet pojissa HNMKY:lle ja tytöissä Espoo Basket Teamille

Salon Vilpas voitti koripallomestaruuden! Teemu Rannikko päätti uransa  kultajuhliin - Koripallo - Ilta-Sanomat
Salon Vilpas voitti koripallomestaruuden! Teemu Rannikko päätti uransa kultajuhliin - Koripallo - Ilta-Sanomat

Printcom - Ajankohtaista

Helsingissä juhlitaan koripallon Suomen mestaruutta – Päivän Lehti

Helsingin NMKY onnittelee koripallon m70 Suomen mestareita 2018! |  Helsingin NMKY
Helsingin NMKY onnittelee koripallon m70 Suomen mestareita 2018! | Helsingin NMKY

Koripallovuoden 2018 kohokohtina Markkanen, Susijengi ja mestarit

Turkulaiskaksikko luo koripallouraansa Pohjanmaalla - Jälkipeli.net

Peli-Karhuille ei löydy pysäyttäjää – Suomen cupin voitto matkasi Kotkaan  kolmannen kerran peräkkäin | Yle
Peli-Karhuille ei löydy pysäyttäjää – Suomen cupin voitto matkasi Kotkaan kolmannen kerran peräkkäin | Yle

Seagulls koki kirvelevän tappion Suomen cupin finaalissa - Urheilu | HS.fi

Helsinki Seagulls teki historiaa! – Suomen mestaruus ratkesi Töölön  Kisahallissa | Paikalliset | Helsingin Uutiset
Helsinki Seagulls teki historiaa! – Suomen mestaruus ratkesi Töölön Kisahallissa | Paikalliset | Helsingin Uutiset

Susijengi ilmiömäiseen voittoon viimeisen sekunnin ratkaisulla! Huippukova  Liettua nurin ennätysyleisön riemuksi Tampereella | Urheilu | Yle
Susijengi ilmiömäiseen voittoon viimeisen sekunnin ratkaisulla! Huippukova Liettua nurin ennätysyleisön riemuksi Tampereella | Urheilu | Yle

Kotkassa juhlitaan jälleen! PeKan mestaruusjuna saapui maaliin – "Puolustus  voitti tänään meille tämän pelin" | Yle
Kotkassa juhlitaan jälleen! PeKan mestaruusjuna saapui maaliin – "Puolustus voitti tänään meille tämän pelin" | Yle

Uutiset

Salon Vilpas teki historiaa ja voitti miesten koripallon SM-kultaa | TUL  Varsinais-Suomen piiri
Salon Vilpas teki historiaa ja voitti miesten koripallon SM-kultaa | TUL Varsinais-Suomen piiri

Vakavasta loukkaantumisesta kuntoutunut maajoukkuetähti herkistyi  dramaattisen Suomen mestaruuden jälkeen: ”Olen äärettömän ylpeä” | Yle
Vakavasta loukkaantumisesta kuntoutunut maajoukkuetähti herkistyi dramaattisen Suomen mestaruuden jälkeen: ”Olen äärettömän ylpeä” | Yle

Korisliigan mestarivalmentaja siirtyy Saksaan – "Samaan aikaan suurta  innostusta ja jännityksen tunteita" | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Korisliigan mestarivalmentaja siirtyy Saksaan – "Samaan aikaan suurta innostusta ja jännityksen tunteita" | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat